Включи се

Не са един или два начините да ни помогнеш, така че имаш свободата да избереш това, което ще ти бъде най-приятно и полезно (вълшебната комбинация!) и на тебе. Добре си ни дошъл/дошла!

Участвай с идеи, предложения, коментари и др. в дискусионния ни mailing list

initlab-discuss {при} startup-bg.org – абонирането става с изпращане на писмо до Вальо със заглавие [Абонат]

Стани част от екипа

  • Искаш да развихриш фантазията си и да направиш нещо голямо, и в полза на много хора?
  • Искаш да се развиеш като личност, да станеш по-организиран и отговорен?
  • Искаш да се окажеш в центъра на динамична среда от млади хора, маниаци в една или друга сфера?
  • Искаш да завържеш контакти с хора от ИТ бизнеса, активисти на open source общността в България, университетски преподаватели и учени?

Е само с искане до никъде няма да стигнеш! Запретни ръкави и се включи към екипа ни ! За да светиш, трябва да гориш!

Помогни в организирането/разгласяването/провеждането на събитие

Постоянно текат планове за провеждане на нови и нови събития. Едни тепърва се развиват като концепция, други са с установен алгоритъм и просто той трябва да се прилага, за да се случи нещо готино, което да бъде от полза за всички. Ти можеш да бъдеш липсващото звено в дадена инициатива, за да стане тя перфектна. А всъщност можеш да реализираш собствена идея, за чието осъществяване ще получиш подкрепата на целия екип.

Инициирай проект

От дълго време те чопли една идея и все не те оставя на спокойствие. Искаш да я развиеш, обаче нямаш времето или си сигурен, че ще ти отнеме години, за да я завършиш, за това и не опитваш. Всъщност тази идея може да стане реалност, стига да попаднеш на точните хора – нещо, което e доста по-вероятно да се случи в init Lab, от колкото у дома, мечтаейки.

Участвай в чужд проект

Има много хора с идеи, на които обаче нещо не им достига, за да станат реалност. В много случаи това са именно другарите, които да запретнат ръкави и да се хвърлят в проекта заедно.

Ти си на ход!

(пиши ми ;))