С какво си играем всъщност?

5 отговора

  1. Daggerstab каза:

    Уви, в момента съм на няколкостотин километра от София и няма да мога да се появавам на хакатони през следващите три месеца. Ще съм с вас виртуално, обаче. 🙂

    Бях обещал списък със задачки за Стелариум, които искат доброволци. Не е забравен, би трябвало да се появи някъде тия дни.

    • Къде изчезна пък ти?!

      Пиши ми писмо с един google sheet, когато довършиш списъка със задачките, пък аз ще го метна във файла с другите задачи. Всъщност другия вариант е да говоря със Сашо Тодоров да ти даде права директно на тебе да пипаш във файла, за да обновяваш когато ти прищрака нещо.

  2. Алекс каза:

    FYI: колектор за хардуерно инфо:
    http://smolt.fedoraproject.org/

  3. Драгомир каза:

    Наистина интересни неща се правят на хактоните, но laba не възнамерява ли да се появи и в други градове? Какво стана с Плевен, нямаше ли и проучване за В.Търново?

    • Лаб вече има и във Видин, само че колегата още не се наканил да пише за него на сайта.
      Що се отнася до Плевен, там имаше ентусиасти до един момент, след което взех а лека по лека да се отказват, докато остана само един, който сам нямаше как да свърши работата. Във Велико Търново имаме човек, желаещ да разгласява идеята и да помага в търсенето на място, но за момента сме го закъсали с парите, а трябва да пратим брошури за разпрстранение там. Скоро (дай Боже) и това ще се случи.
      А за кой да е град – в момента, в който се появят мераклии, ще се постараем да помогнем с каквото можем, за да се задвижат нещата. Явно обаче трябва да докажем, че моделът е устойчив и привлекателен за хората, за да инвестират повече хора времето си в подобна реализация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *