Контакти

Адрес (init Lab – хакерспейсът)

ул. Рила № 6, ет. 2, (близо до бул. Мария Луиза в района между Централна гара и Лъвов мост, започваща от ул. Веслец и завършваща в ул. Будапеща)

Лабът заема целия втори етаж от двуетажна къща, като на първият има склад и офис на AUTOHIT. Входът на къщата не е на самата улица – първо трябва да се мине през черна метална порта, която трябва да е отворена. Пет метра навътре, вдясно, ще видите синя метална врата, която е входът за init Lab. Вратата се отваря автоматично с едно обаждане на +359 2 462 4356 (системата ще ви затвори, няма да вдигне). Има и обикновен звънец.

Можете да видите дали лабът е отключен и кой е вътре в нашата Fauna. Ако искате да се свържете с някого в лаба, но не знаете как, наберете +359 2 422 5436 – така ще звъннат всички стационарни телефони, разположени в лаба.

Транспорт:

Всичко, което може да ви закара до Централна гара или до Лъвов мост е достатъчно близо до Лаба, за да не ходите повече от 10 минути бавно до него. Станции на метрото има до Лъвов мост и на Централна гара, така че дори имате избор от коя станция да излезете.

В случай, че си падате по социалните мрежи или IRC, може би ще ви е по-лесно да ни следите чрез някой от тези канали:

Хора с денонощен достъп до Лаба:

Владимир Василев:

0885448475 / vloo в initlab.org / @disastacre

Васил Колев:

vasil в ludost.net / maniax в #marla към irc.ludost.net

Пиши ни:

Fields marked with a * are required