Контакти

Адрес на init Lab

ул. Цар Асен № 64А, ет. 3, в сградата на Casa Libri и издателство Colibri. На еднакво разстояние сме от НДК и Петте кьошета.

Лабът заема третия, последен етаж от къща, като на първия ѝ етаж се намира зала за прожекции и други събития (Casa Libri). За да се стигне до сградата се минава през жилищната сграда на ул. Цар Асен №64, продължавайки право напред и излизайки в задния двор на блока, където се вижда и нашата къща. Ако черната порта преди къщата е затворена, можете да цъкнете звънецa за етаж 3 и някой ще ви отвори дистанционно, след което ще ви посрещне при задната врата. Входът за Лаба е от задната страна на къщата, като вратата е бяла, там също има звънец.

Транспорт:

Всичко, което може да ви закара до Националния дворец на културата (НДК) или Петте кьошета е достатъчно близо до Лаба, за да не ходите повече от 5-10 минути до него. Станции на метрото има до самия НДК и началото на пешеходната зона на бул. Витоша.

Ако идвате с автомобил, имайте предвид че се намираме в Синя зона – активна е от понеделник до събота (освен официални празници), от 8:30 до 20:00 ч. Паркирането се заплаща по 2 лв/час., като може да ползвате не повече от 2 часа последователно. В неделя паркирането е безплатно, но намирането на свободно място в района е доста сложна задача.

OpenStreetMap

Google Maps

Waze

Връзка с нас:

Имаме стационарни телефони в Лаба, можете да ни позвъните на номер 02 422 54 36.

Всякакви запитвания, свързани с Инит Лаб можете да ни изпратите на us кльомба initlab.org – мейлинг листата е публична и се архивира. Тук ще ви отговорим най-бързо. Ако не желаете запитването Ви да се архивира публично, моля ползвайте контактната форма по-долу.

Също така, можете да изпратите e-mail до останалите членове на адрес yo кльомба initlab.org – изпращането е възможно само ако сте абонирани за листата предварително.

В случай, че си падате по социалните мрежи или IRC/Telegram, може би ще ви е по-лесно да ни следите чрез някой от тези канали:

Хора с денонощен достъп до Лаба:

Ако имате общо запитване за Инит Лаб, моля ползвайте методите по-горе, за да ви отговорим по-бързо.

Владимир Василев:

0885 448 475 / vloo кльомба initlab.org / @disastacre

Марио Мишев:

0883 402 081 / initlab кльомба dragast.me

Точо Точев

Ивайло Марков

Александър Миланов

Пиши ни: