Coworking

Както знаем, init Lab e хакерспейс. Това означава, че на моменти работната обстановка може да бъде хаотична, шумна и непредвидима. За тези от вас, които имат желание да ползват Лаба като по-постоянно място за работа и да имат статут на ‘защитени видове’, предлагаме опция за Coworking, или казано по друг начин – специални привилегии и място за работа. Преди преместването на init Lab това беше възможно в нашия Работен Резерват (от където идва и названието ‘защитен вид’).

Coworking in init Lab v3.0

Ако искате да сте ‘защитен вид’ в Лаба, ви предлагаме възможността за достъп до системата ни за отключване/заключване на лаба, за да имате 24/7 достъп и да не трябва да се съборазявате с другите. Освен това:

  • фиксирано работно място, 128 лева/месец – до 4 души – в Работното помещение на init Lab, гарантирано работно място и лично бюро;
  • гъвкаво работно място, 64 лева/месец – до 8 души – с приоритет при избиране на работно място, но нямат лично бюро. Могат да ползват и звукозаписното студио за работа при възможност;

В посочената цена влиза и месечната такса за членство в init Lab – 30 лева/месец. Ако искаш да си член без да си ‘защитен вид’, можеш да го заявиш чрез този формуляр.

Как да стана част от Coworking-а?
Ако вече си член на лаба, можеш да драснеш един мейл на vloo@initlab.org. Ако не си член, то можеш да го заявиш чрез този формуляр, където можеш да уточниш, че имаш желание да си ‘защитен вид’.

А какъв е наемът на помещение за комерсиални събития, затворени курсове и други подобни мероприятия?

Наемът за провеждането на частен урок е 10 лева на астрономически час, и 20 лева за групово занятие, ако говорим за малкото помещение (налични са бяла дъска, проектор и климатик). За голямото помещение наемът е 50 лева на час, като залата се запазва за минимум 3 часа за събитие.

Безплатни събития с некомерсиална цел, благотворителни и такива в полза на общността се провеждат без заплащане на такса. Ако не сте сигурни вашето събитие към кой тип спада, свържете се с нас, за да го изговорим 🙂