Дарения

Има много причини, поради които бихте искали да подкрепите финансово сдружение Инит Лаб: да станете член, да се запишете за курс, или просто за да развиете средата и да подкрепите инициативата.

Освен на ръка, финикийската ви подкрепа се приема и на следната банкова сметка:

Титуляр: Сдружение Инит Лаб

Банка: УниКредит Булбанк АД

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG74UNCR70001523085075

По същия начин можете да платите и членския си внос. В този случай, моля, не забравяйте да включите информация за кой месец е той.

Благодарим ви! :)

 

Дарение (еднократно или ежемесечно) чрез PayPal:


 

Дарение през patreon:

https://patreon.com/init_lab

 

Стани спонсор!

Вие имате искрено желание да помогнете на тази хубава инициатива за млади и активни хора?

Как да го направите и какво получавате?

Свържете се с нас и ни кажете за вашето намерение и ние ще ви покажем от какво имаме нужда в момента. По всяко време в Лаб’а има нужда от най-различни неща. Техника, мебели или нещо по-специфично, нещо по-скъпо или пък сравнително евтино. Стига да имате желание, вашата помощ ще бъде приета и силно оценена.

Какво получавате след направено дарение?

  1. На първо място разбира се е голямото удовлетворение, че сте помогнали на благородна кауза!
  2. Ще ви рекламираме! Разполагаме с 200 кв.м. терен и за момента всички стени са празни. Предоставете рекламни материали и вашето лого ще краси стаите в init Lab. Има възможност да брандираме техниката/мебелите, които сте купили, с вашето лого.
  3. Ще кажем на света за вашето добро дело. Интернет присъствието на init Lab не е за подценяване – разполагаме с много последователи, както в сайта на организацията, така и в профилите ни в Twit­ter и Facebook.
  4. От уста на уста. В init Lab се провеждат много курсове и хората говорят за добрите дела. Помогнете ни с нещо и ние ще се погрижим всички, които ползват предоставените от вас предмети да разберат откъде са!
  5. Ще ви рекламираме по конференции. Ходим да представяме init Lab по конференции и никога не забравяме да споменем нашите спонсори.

Можете да се свържете с нас по темата на пощенската ни кутия: spon­sors @ initlab.org

Какво ни трябва?

Това са нещата от които имаме нужда в момента. Всички линкове са по скоро примерни и пожелателни. Aко вие имате нещо друго впредвид в подобна насока, ние сме винаги отворени към предложения.

(предстои „ревизия“)